Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. maj 2023
Kl. 19.00 - 21.00

JIM GAFFIGAN I KONCERTSALEN

Han er kendt for sin deadpan, sarkastiske levering, har været nomineret til seks Grammy-priser i kategorien Best Comedy Album og er nu endelig klar med nyt standupshow. Jim Gaffigan, det amerikanske comedy-ikon, rejste på sin comedy special, The Pale Tourist, verden rundt som den blege turist, der havde til opgave at transformere historier og indtryk fra destinationen til et show med kun nyt materiale. Nu besøger han Koncertsalen på sin Dark Pale Tour.

I december 2021 udkom Jim Gaffigan med sin sjette comedy special på Netflix, Comedy Monster, hvor han reflekterer over et kaotisk 2021 og sine holdninger til marchbands, milliardærer i rummet og meget mere. Før den udkom han med King Baby, Beyond the Pale, Mr. Universe, Obsessed og Cinco, flere nomineret til en Grammy i kategorien Best Comedy Album.

I alt har den produktive komiker været nomineret til seks Grammys, er to gange New York Times bestsellerforfatter, tre gange Emmy-vindende ’top touring performer’ og multi-platin-sælgende kunstner. Han har været aktiv som komiker, skuespiller, forfatter og producer i over tredive år og er netop nu aktuel i filmene Tesla og Most Wanted.

I støbeskeen ligger foruden et hav af gæsteoptrædener og krediteringer også en hovedrolle i Sci-Fi dramedyen Linoleum samt rollen som Mr. Smee i Disney’s Peter Pan and Wendy. Snart er han også at se på Netflix-produktionen, Unfrosted, sammen med bl.a. Jerry Seinfeld og Melissa McCarthy.

Han er kendt for sin deadpan, sarkastiske levering og hans stand-up-materiale, der ofte adresserer observationer fra livet, for eksempel faderskab, mad eller en tur på en bar. Se bare klippet ”Bars Are Adult Playgrounds” herunder, og forbered dig på en skarp og ustyrlig sjov aften i Koncertsalen d. 6. maj 2023.

 

Finder sted: DR Koncerthuset