Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

31. marts 2023
Kl. 20.00 - lør Kl. 22.00

Jolly Weltschmerz i Riddersalen

En sorthumoristisk musikforestilling om mennesket og verden i krise

Jolly Weltschmerz! åbnede Kunstnerkabareten med et brag i februar 2022, og til foråret 2023 vender den Reumertnominerede, anmelder- og publikumssucces tilbage i Kunstnerkabareten.

Jolly Weltschmerz! er en livskraftig, musikalsk og æstetisk hyldest til det besværlige og mirakuløse menneskeliv. Der zoomes ind på eksistentielle vilkår, som menneskets ensomhed i fællesskabet, medmenneskelighed og paradokset i at være et moderne menneske med frihed, privilegier og gode muligheder, der alligevel kan opleve en smertefuld og kompliceret eksistens.

Med premieren på Jolly Weltschmerz! blev KUNSTNERKABARETEN RIDDERSALEN indviet – et helt nyt årligt tilbagevendende koncept, hvor du gennem foråret inviteres indenfor til teater, koncerter, litterære arrangementer, debatter og meget mere.

Jazz efter Jolly

Vi har fået tre af landets mest eftertragtede jazzmusikere, Kresten Osgood (trommer), Jeppe Zeeberg (piano) og Matthias Petri (kontrabas), til at kigge forbi Kunstnerkabareten efter forestillingen ’Jolly Weltschmerz!’

Du får chancen for at opleve de tre fantastiske musikere gribe øjeblikket og sammen skabe den musik, de synes aftenen kalder på.

Bliv hængende efter forestillingen, og giv dig selv muligheden for en unik koncertoplevelse.

 

Finder sted: Riddersalen