Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. november 2021
Kl. 20.00 - 22.00

José James @Hotel Cecil

Efter at have spillet en suveræn hyldestkoncert til Bill Withers i 2019 som en del af Copenhagen Jazz Festival, vender den 43-årige sanger og sangskriver med den fløjlsbløde stemme nu tilbage til Danmark, når han spiller på Hotel Cecil til efteråret.

Amerikanske José James er tidligere blevet kaldt “a jazz artist for the hiphop generation”. Og med Marvin Gaye, Billie Holiday og John Coltrane som selvproklamerede inspirationer, har han hurtigt sunget sig direkte ind i hjertekulen på fans over hele verden. Det skyldes ikke mindst hans nærværende live-optrædener, der tager dig på tidsrejse tilbage til 70’ernes soul-jazz, hvor navne som Terry Callier og Gil Scott-Heron regerede.

José James udgav i 2018 albummet ‘Lean On Me’ på Blue Note Records, hvilket var et hyldestalbum til Bill Withers, som James bragte til live på Copenhagen Jazz Festival 2019. Til efteråret kommer han til Hotel Cecil som en del af sin “The Independence Tour”, hvor du kan opleve fænomenet helt tæt på med et nyt album ‘No Beginning No End 2’ på sætlisten, som han vil fremføre med et skarpt line-up af musikere:

Glæd dig til en aften fyldt med fyldt med sjæl, varme og musikalitet på topniveau.

 

Finder sted: Hotel Cecil