Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. november 2020
Kl. 12.00 - 20.00

Jul På Reffen

Mens vi venter på, at sneen daler over by og land, så tænder Reffen juletræet og pakker Werkstatt, ind i al julens kærlighed og varme. Når de ikke kan fejre julen i flok, har de sammensat et julet program fyldt med aktiviteter og hygge for både store og små.

De indhyller Werkstatt i alle julens glæder, så du kan træde ind i en urban julehal, hvor nisser fra nær og fjern har pyntet op til julens hyggeligste bal. Deres mini-skov af juletræer vil stå tændt og sprede en sød duft af gran, hjerter vil dale og kæmpe julekranse vil svæve fra loft og stuk – Werkstatt vil ganske enkelt stå i sin smukkeste julepragt.

Udenfor kan du lune dig på bålene og nyde en varm kop gløgg, alt imens julelysene funkler omkring dig.

Hver fredag inviterer de på julebar med masser af julegodter, snaps og øl ad libitum! 

Lørdag & søndag åbner de op for udendørs Jule Street Food, hvor du kan mæske dig i pandekager, risengrød og lune jule-drikke og hygge ved bål. Lørdagene vil pryde med engleflet og cocktails ad libitum og søndage vil blive akkompagneret af julekor, når de åbner op for deres hyggelige julemarked. Varm op til den 24. december, få bugt med julegaverne og nyd hyggen, skønsangen og den fantastiske julemad!

I samarbejde med Julehjælpen vil de på Reffen indsamle julegaver til dem i julenød. Har dine børn legetøj i overskud, så tag det med, afsprittet, og så sørger de for, at det kan glæde andre juleaften. Aflever dem i Werkstatt fra 20. november.

 

Finder sted: REFFEN