Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. december 2020
Kl. 17.00 - 18.30

Jule-Bingo – Broens Skøjtebane

Så er det tid til årets første omgang juleøl-bingo! Det sker den 2. december i allerbedste bingo-stil i hyggelige rammer med julelys, varmelamper, juleøl og julehygge i godt selskab med fantastiske værter i form af komikerparret Niclas Vingaard og Stefan Wibling.

For kun 125 kr. pr. person får du 3 juleøl (Christmas Ale fra Anarkist) med tilhørende spilleplader (3 stk. pr. person).

Der er selvfølgelig spændende præmier på spil sponsoreret af Royal Unibrew & Broens Gadekøkken.

Værterne: Komikerduoen Stefan og Niclas er vært for denne omgang juleøl-bingo – de sørger for at varme alle gæster op med gode grin, der giver genlyd i byen! Det unge komikerpar har optrådt i lidt over 3 år og har tilsammen over 700 shows bag sig. De har før varmet op for komikere som Lasse Rimmer, Simon Talbot og Dan Andersen. Du har måske set dem ved DM i stand-up 2018, hvor de begge nåede helt til semifinalen, som blev sendt på landsdækkende tv, eller på YouTube hvor de har medvirket i showet Wulff og Venner. Her er altså tale om to unge, spirende komikere som nok skal gøre Broens juleøl-bingo virkelig underholdende.

 

Finder sted: Broens gadekøkken