MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

10. december 2022
Kl. 19.00 - 22.30

Julebingo på Nørrebro Teater

Kom med til den vådeste, vildeste omgang bingo ever  

Peech er igen i år tilbage med julebingo! Sæt kryds i kalenderen d. 10 december og skynd dig at købe en billet til en sexy aften. Som altid vil der være det helt klassiske bingospil med bangoplader, poletter og en bingotromle som de to værter styrer. Men som noget helt nyt introducerer vi også “Splash Zone”! På de syv forreste rækker, som vi har døbt Splash Zone, kan i få kastet ekstra gaver eller blive taget med op på scenen af de søde, men også lidt spicy værtinder Maj Mokai og Proxy Server. Så hvis i er friske på ekstra præmier eller er klar til en scenedebut, skal i vælge “Splash Zone” billetten i stedet for den normale billet.

Denne gang bliver det på Nørrebro Teater, som vi gør lidt ekstra sexet med jer som gæster, de største og vildeste præmier og selvfølgelig vores elskede bingo dragværter Maj Mokaj og Proxy Server.

Der vil selvfølgelig være en bar, så i kan få lidt vådt, selvom i ikke sidder i Splash Zone. I pauserne får i også et lille ekstra juleshow, så i er sikre på dejlig underholdning hele aftenen.

 

Finder sted: Nørrebro Teater