ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

19. november 2020
Kl. 18.00 - søn Kl. 20.00

Juleeventyr på Nørrebro Teater

Nørrebro Teater har startet en ny juletradition ved at sætte Charles Dickens verdenskendte familieklassiker ET JULEEVENTYR på scenen endnu en gang.

ET JULEEVENTYR handler om den gamle gnavpot Scrooge, der har et hjerte af sten, hader jul og holder familien på afstand. Men bag det hårde ydre lurer en sørgmodig barnesjæl, og da han julenat opsøges af tre ånder, som viser ham fortidens, nutidens og fremtidens hændelser, får han sit livs sidste chance for at blive et bedre menneske. Om det lykkes, kan man se (eller gense) i den billedflotte og morsomme familieforestilling.

Mette Horn spiller hovedrollen som Scrooge og for hende er det en sand fornøjelse at være med til at skabe en ny tradition på Nørrebro med Dickens klassiker: ”Det er fantastisk sjovt at spille og mærke, hvordan publikum skælder ud på ham, fordi han er så forfærdelig. Men jeg glæder mig også til, at det hele lander et meget rart og varmt sted. For det gør det jo. Det er meget julet, fuld af kærlighed og ikke mindst håb for det bedste i mennesker.”

”Vi har valgt at sætte ET JULEEVENTYR på scenen igen i år, fordi fortællingen er julens svar på en evergreen,” fortæller teaterdirektør Mette Wolf og fortsætter: ”Forestillingens budskab er for mig virkelig Nørrebrosk: En hyldest til fællesskabet og omsorgen for hinanden og dem, der har det værst. Mit store håb er, at det bliver en tradition at tage på Nørrebro Teater som en del af sine juletraditioner. Hvis vi lykkes med det, vil jeg blive virkelig stolt.”

 

 

Finder sted: Nørrebro Teater