ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. december 2020
Kl. 16.00 - 22.00

Julefredagsbar

Hver fredag byder Reffen på Global Christmas i deres spisehal Werkstatt 167 med byens lækreste DJ’s, højt til loftet og byens (måske) længste bar. Denne fredag smager af house og dufter af Ibiza. Reffen har inviteret Buda & Brandi til at lufte deres talenter bag pulten og sprede en aroma af dyb og laber musik. Spænd selen – it’s gonna be a wild one.

Vi hylder de nostalgiske toner fra det hedengangne klubliv, alt imens vi i spænding krydser fingre for, at vi snart kan danse sammen igen.
Derfor byder vi på en danse-løs fredagsbar på steroider, og krydrer julebaren med alle julens favoritter; juleøl, snaps og gløgg til en flad 20’er fra kl. 16:00-18:00.

Programmet er fyldt til randen med god musik og brandvarme drinks!

Behind decks styrer Buda & Brandi musikken med hård hånd hele aftenen.
For hvem bedre til at skabe et lydtæppe strikket sammen af 24-karats guldtråd end legenderne, Buda & Brandi?! Derfor kan du nu på fredag, ret unikt, mærke bassen, dybden, rytmen og promillen komme snigende i Werkstatt. Helt som i de gode gamle dage. Ahhhh… Sammen mødes de i pulten – og der er lagt op til en eksplosion af fantastisk musik og house en masse.

 

 

 

Finder sted: REFFEN