ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. december 2022
Kl. 19.00 - 21.00

Julekoncert i Ansgar Kirke med Copenhagen Barbershop Chorus

Julen er hjerternes fest. En hyggelig og traditionsrig tid, hvor familie og venner samles og tilbringer en stund i hinandens selskab og nyder den søde julemusik. Derfor ønsker Copenhagen Barbershop Chorus at indbyde til julekoncert i Ansgarskirken den 8. december klokken 19.

Tag alle dine kære under armen og nyd en god blanding af barbershop evergreens og dine yndlings julesange. Musikken er for alle – fra din bedste ven til din bedstemor, og vil med garanti bringe jer i den helt rigtige julestemning!

Hvem er Copenhagen Barbershop Choru?

Copenhagen Barbershop Chorus er en non-profit forening og et kor for sangglade herrer i alderen 18+, der blev dannet i sommeren 2018 og ikke har set sig tilbage siden. Koret er et sted hvor sang, venskab og ambitioner går op i en højere enhed, med et årligt mål om at deltage de nordiske barbershop-mesterskaber, Nordic Mix, og dyste mod de bedste i norden. Og vi vil selvfølgelig gerne have metal med hjem!

Vi er et kor for folk der elsker at synge sammen og være sammen. I Copenhagen Barbershop Chorus er fællesskabet i fokus og mange her møder venner for livet. Derfor laver vi også mange sociale arrangementer sammen, som julefrokoster, hytteture og naturligvis en fyraftens-øl/sodavand efter hver prøve. De venskaber der opstår når man synger sammen er fantastiske, og det skyldes at man åbner op og deler ud af sig selv, når man synger. Hvis man synger alene kan man være udsat og sårbar, men når vi synger mange i flok er vi stærke!

 

 

Finder sted: København N