Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. december 2023
Kl. 17.15 - 18.15

JULEKONCERT MED DET DANSKE PIGEKOR

Nobis Hotel Copenhagen byder igen i år alle velkommen til julekoncert med Det Danske Pigekor i den ikoniske bygning på hjørnet af Niels Brocks Gade 1 og H.C. Andersens Boulevard. Dirigent Clara Smedegaard står i spidsen for Det Danske Pigekor, som akkompagneres af pianist Mattias Branner.

Fra 1972 til 2008 havde Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hjemme i bygningen. I denne periode dannede den imponerende marmortrappe ramme for et ganske særligt indslag i musikkonservatoriets julefejringer – den årlige ’trappesang’. Her stod de musikstuderende – sangere og instrumentalister – sammen med deres lærere og fyldte hele bygningen med julesange og musik og ønskede hinanden glædelig jul.

Nobis er derfor glade for at kunne genoplive denne magiske tradition sammen med Det Danske Pigekor og alle, som har lyst til at være med. Programmet byder på både engelske og danske julesange samt et par fællessange, så publikum får lejlighed til at synge julen ind sammen med Det Danske Pigekor.

Begivenheden finder sted tirsdag den 5. december kl. 17.15 på Niels Brocks Gade 1, 1574 København.

Vi åbner dørene kl. 16.45 – kom gerne i god tid og find jeres foretrukne plads ved trappen (stående koncert). Der vil også være mulighed for at købe et glas bobler eller gløgg.

Koncerten slutter kl. 18.00, hvorefter I kan nyde en middag i Restaurant NOI eller et glas vin i The Marble Bar.

 

Finder sted: Nobis Hotel