Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. december 2021
Kl. 20.00 - 23.00

Kajsa Vala @Hotel Cecil

Dansk-islandske Kajsa Vala har optrådt med Psyched Up Janis og varmet op for The Sandmen. Til februar udgiver hun et nyt album ‘When Are We Out of The Woods’ og i den forbindelse optræder hun på Hotel Cecil med sine nye sange og sit tæt sammenspillede 5-mands/kvinde-orkester.

Kajsa Vala spiller en raffineret og vidunderlig blanding af rock, folk og country med en snært af nordisk melankoli over sig, hvor referencerne tæller alt fra Sheryl Crow og Lucinda Williams til Emmylou Harris og Patty Griffin.

Hendes kommende album har været 2 år undervejs og indeholder blandt andet radio-singler som ‘One Drop’ og ‘Regrets’, samt duetten ‘Other People’ med Silas Bjerregaard.

Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Vala også på de skandinaviske rødder. Men hun har arbejdet og arbejdet som sangskriver i Nashville. Kombinationen af ​​det skandinaviske og amerikanske er rødderne i Kajsas helt egen Americana / Scandinavia lyd.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.

 

Finder sted: Hotel Cecil