MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. december 2021
Kl. 20.00 - 23.00

KALEIIDO + NILS GRÖNDAHL

Kaja MANAGEMENT præsenterer: KALEIIDO + NILS GRÖNDAHL

I anledningen af virksomhedens 8 års jubilæum inviterer Kaja MANAGEMENT til intimkoncerter på H15 i Kødbyen med den fremadstormende instrumentalduo K A L E II D O og den pladeaktuelle violinist NILS GRÖNDAHL.

K A L E II D O
Anna Roemer og Cecilie Strange, er gået sammen om en fælles musikalsk vision — at skabe musik, der flytter sig i tid, rum og sted. Med afsæt i en stigende hype fra deres koncerter i 2019, udgav duoen K A L E II D O deres anmelderroste debutalbum “VOYAGE” tidligere i år. Med rødder i jazzen og traditionen omkring improvisation har de skabt en atmosfærisk og ambient sound, hvor lytteren føres gennem lydcollager, der ændrer sig ved hver tone og med dogmet om at intet er aftalt på forhånd, skubber de til grænserne for, hvad improviseret musik kan være. Bag K A L E II D O står saxofonist Cecilie Strange og guitarist Anna Roemer, der har baggrund i henholdsvis jazz og pop/rock/indie.

NILS GRÖNDAHL
Nils Gröndahl var fra sluthalvfemserne i bandet Under Byen med til at åbne og definere et nyt kapitel i dansksproget populærmusik. Han har derudover spillet med en lang række anerkendte danske bands såsom MØ, Kellermensch, Iceage, Bisse, Baby in Vain etc. I august 2021 udgav Nils Gröndahl ep’en “Du Läufst Zu Schnell”. En opfølger til det anmelderroste debutalbum ”Endlos Routinen” fra 2014. Det nye materiale bevæger sig mere pulserende, minimalistisk, til tider måske endda dansabelt. De seks numre på ”Du Läufst Zu Schnell” kan ses som en slags essens af Nils Gröndahls seneste års kunstneriske virke, et destillat af eksperimenter til et værk i udkanten af popmusikken.

 

Finder sted: Vesterbro