Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

9. juli 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Kathrine Windfeld Quintet

The Guardian (UK) beskriver Windfelds kompositioner som en sjælden
kombination af power og elegance: En farverig blanding af sofistikerede harmoniske passager, fysiske grooves og poetiske ballader i eksplosive arangementer.

I 2022 modtog Kathrine Windfeld den ærefulde Ben Webster Pris for sit nyskabende musik for store og mindre ensembler, som har medført bred international anerkendelse.

Windfelds fire bigband-udgivelser AIRCRAFT (2015), LATENCY (2017), ORCA (2020) og DETERMINATION (2021) er blevet rost til skyerne i førende internationale medier som Downbeat (USA), Le Monde (F) og Jazzwise (UK) og har ledt til en lang række priser og legater. I 2020 vandt hun den prestigefulde pris “Rising Stars Jazz Award” i London som medførte en storstilet turné på førende europæiske festivaller i bla. Spanien, Italien og England.

Windfeld’s håndplukkede kvartet af førende yngre skandinaviske musikere
udfører hendes kompositioner med både ubesværet elegance og entusiastisk drive.

Hannes Bennich er en forrygende solist med en utrolig genremæssig spændvidde, stor kreativitet og teknisk ubesværet spil. Bassisten Johannes Vaht og trommeslager Henrik Holst Hansen
har som medlemmer af Kathrine Windfeld Big Band siden 2014 udviklet et intenst og
energisk sammenspil, som udgør et levende og eksplosivt udgangspunkt for gruppen.

Ved siden af sine egne ensembler har Windfeld samarbejdet med en række førende europæiske orkestre som Frankfurt Radio Big Band (DE), DR Big Band og det svenske Bohuslän Big Band. Hendes eget bigband har optrådt med verdensklasse-solister som Mike Stern (US), Seamus Blake (CA) og Gilad Hekselman (US)…

 

Finder sted: Søhesten