Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. maj 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Kendte kvinder bryder menstruationstabu i Ungdommens Demokratihus

Vær med til at markere menstruationsdagen med humor, højt humør og fokus på menstruationens op- og nedture, tabuer, myter og fakta.

I anledning af den internationale menstruationsdag bryder vi tabuet om menstruation og inviterer til events i Aalborg, Århus og København.

Vind fede præmier og prøv virtual reality, som tager dig med til Kibera i Kenyas hovedstad Nairobi, hvor mange menstruerende kæmper for at få råd til bind.

DU KAN OPLEVE:

Emma Libner

Emma Libner er kendt fra Instragram-profilen @kh_underlivet, hvor hun sammen med sine over 18.000 følgere snakker åbent og (k)ærligt om underlivet. Emma Libner er uddannet journalist samt cand.mag. i kultur og formidling, og hun er aktuel med bogen “Kh. Underlivet” om skam, lyst og menstruation.

Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard er komiker og forfatter. I 2021 udgav hun bogen “F-ordet” om feminisme og i sit show gør hun kærligt grin med tabuet omkring menstruation og ser på absurditeterne i de situationer, man som menstruerende havner i, når menstruation, gennemblødninger og smerter holdes skjult.

Shabnam Azizi

Shabnam Azizi er sexolog og jordemoder. Hun er aktuel som ekspert i programmerne ‘Sex med P3’ på DR. Shabnam mener, at tabu og negative følelser om menstruation skal erstattes med nysgerrighed og opmærksomhed på, hvad der sker med kroppen under en menstruation.

Menstruation verden rundt
Overalt i verden holdes menstruation skjult. Test din viden om menstruationsmyter og bliv klogere på, hvordan unge i verdens mest udsatte områder bryder tabuet og kæmper for ligestilling.

Eventet foregår fra kl. 19-21. Dørene åbner kl 18.30.

 

 

Finder sted: Indre By