Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

30. november 2021
Kl. 20.30 - 23.59

KEO x Nimb x Del Maguey

Glem alt om efterårets regn og rusk, når KEO x NIMB x DEL MAGUEY for en enkelt aften inviterer indenfor i Nimb Bar, hvor musik og drinks nydes i en særlig pairing.

Aftenens kunstner er amerikanske KEO, der tager os med på en sansefuld rejse ud i både lyd og smag. Her vil historier om gamle flammer og nye bekendtskaber få nye dimensioner, når de får selskab af velsmagende cocktails lavet på Del Maguey Single Village Mezcal.

Som musiker har Kevin Eagle Oliver spillet mange steder lige fra hans eget Californien i vest til Korea i øst. Siden han flyttede til København, har han også været at finde bag barerne på Nimb, så hvis du synes, du har set hans smil før, så er den altså god nok.
Nu er tiden kommet til hans første udgivelse som soloartist, og i en fejring heraf har han samlet sine yndlingsbartendere fra sin nye hjemby, der til aftenen har kreeret en særlig cocktailmenu med Kevins favoritspiritus, Del Maguey Single Village Mezcal.

Til dette særlige event bibringer Del Maguey Single Village Mezcal deres passion for storytelling, håndværk, traditionelle metoder og sidst men ikke mindst – store smag!

 

Finder sted: Bar Nimb