Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. september 2023
Kl. 10.00 - 15.00

Kgs. Lyngby Madmarked

D. 23. september kl 10 – 15.00 er der Kgs. Lyngby Madmarked på Stadsarkivet Frieboeshvile, hvor vi atter har samlet nogle af de bedste lokale producenter, der med stolthed har dyrket de fineste råvarer og fødevarer. Man vil finde friske grøntsager, lækre lokalproduceret pølser bl. a. fra Lejre Mikropølsemageri, brød og kage fra Bakery by Hermann – friske oste fra La Treccia@Copenhagen Goat Milk  og gin fra Botanisk Gin – Wenneberg & Sønner og mange, mange flere – alt sammen dyrket og lavet her i vores eget hjørne af verden.

Men Madmarkedet handler ikke kun om at købe og sælge. Vi har også skabt et fantastisk program, der gerne vil lære Lyngby borgere mere om bæredygtighed og lokale initiativer. Lyt til inspirerende taler af bl. a. Signe Wennerberg og de regenerative landkvinder fra Drys, der deler deres viden om økologisk landbrug, autentiske fødevarer og hverdagsaktivisme (se vedlagte grafik/billede)

Dét vi spiser og hvad vi køber har nemlig stor indflydelse på vores helbred, lokalsamfund og miljø. Ved at støtte Kgs. Lyngby Madmarked – støtter du:

– Et landbrugssystem, der prioriterer bæredygtig produktion og bevarelse af natur og biodiversitet (ingen kemikalier!)

– Små og uafhængige producenter,som bidrager til at opretholde lokale økonomier og skabe arbejdspladser i lokalsamfundet.

– Kortere transportafstande fra producent til forbruger, hvilket betyder mindre CO2-udledning fra transport.

– At give dyrene plads, bedre trivsel og begrænser brugen af antibiotika.

– Beskyttelse af lokale økosystemer og naturressourcer. Økologisk landbrug favoriserer jordforbedring og bevarelse af vandressourcer.

 

Finder sted: Lyngby