MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

12. maj 2023
Kl. 23.59 - lør Kl. 02.00

KIKI – ny musikalsk duo m. Ida Corr og Nicolai Achton

KIKI CLUB ER DANMARKS NYE POP-UP KLUB-KONCEPT!

FØRSTE SINGLE OG LIVE-PERFORMANCE PÅ SØPAVILLONEN

 

Med et dansabelt afrobeat og ørehængende melodihook sparker KIKI døren ind til den danske klubscene. Sanger og sangskriver Ida Corr og producer og DJ Nicolai Achton står bag KIKI CLUB – en holistisk oplevelse og bevægelse, der udfolder sig gennem en række singlereleases og dertilhørende klub-koncerter. 

”KIKI er først og fremmest et musikprojekt, men med flere ben på taburetten. Vi drømmer om at skabe en bevægelse med musikken i fokus, hvor vi giver folk mulighed for at være en del af projektet gennem koncerter, tøj og visuelle fortællinger”, fortæller duoen. 

KIKI annoncerer deres nye koncept med første single ”Dance All Night”, der bringer den solrige Ibiza-feststemning til Danmark. Singlen tager dig ind i et frirum med fest, kærlighed og inklusion, hvor man ikke skal tænke på andres meninger. 

”Ofte er vi allesammen fastholdt i kasser, som fortæller os, hvad der er rigtigt og forkert. ’Dance All Night’ handler om de situationer i livet, hvor man føler den ultimative frihed. Et direkte billede på den følelse er i denne sang oversat til et dansegulv”, fortæller duoen. 

Singlen får live-premiere samme dag, når duoen afholder første releaseparty i deres residency på den ikoniske restaurant og klub Søpavillonen. De næste mange måneder vil KIKI kunne opleves til en række af live-performances, hvor de sammensætter et klub-set af originale sange med live-vokal fra Ida Corr samt store internationale hits i urban/R&B/pop-genren – et unikt musikalsk festunivers indhyllet af professionelt lysdesign og visuals. 

”Vores drøm er, at KIKI CLUB bliver et frirum. Vi ønsker at skabe en bred fest, som alle har lyst til at være en del af – med følelsen af sommer hele året. KIKI CLUB er et organisk klub-koncept, som løbende vil udvikle sig og overraske publikum med farverige indslag og nye gæster hen ad vejen”. 

Oplev konceptet første gang d. 12. maj, hvor singlen ”Dance All Night” udgives og første KIKI CLUB-aften skydes i gang på Søpavillonen kl. 24. KIKI vil også lancere en tøjlinje, som vil være mulig at købe gennem deres website samt til kommende koncerter. 

 

Finder sted: Søpavillonen