MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

10. november 2021
Kl. 19.00 - 20.00

KIME – Klima forestilling

Otte fødder, fire jakkersæts jakker, 200 aviser, og et kaos af grene og kviste. Velkommen til KIME.

2 cirkusartister, en operasanger og en danser, står i et univers af aviser, med nyheder om klimakatastrofer. Vi lære disse personer at kende, mens de langsomt bryder sammen under vægten af informationer de skal tage stilling til. Ud af afmagten og sorgen opdager de naturen på en ny måde, og i denne opdagelse ligger der en KIME til håb.

Med halsbrækkende akrobatik, fysisk teater, operasang, dans og musik vil Acting for Climate skabe eksplosive og poetiske billeder af de ændringer vi som samfund må gå igennem sammen i lyset af klimakrisen. Akrobaterne kan vende om på, hvad der er op og ned, og kan derfor se verden fra et nyt perspektiv. Vil vi gerne invitere jer tilskuere til at se verden gennem akrobaternes øjne.

KIME er en påmindelse om, alt det smukke, morsomme og flotte i verden, og alt dét, som er værd at kæmpe, demonstrere, strejke og brøle for.

Forestillingen bygger på teorier fra klima-psykologien. Acting for Climate forsker i fysiske og konkrete elementer i de psykologiske barrierer, som forhindrer os mennesker i at handle. Tematisk handler forestillingen om, hvad der gør menneskeheden egnet til at enes om et fælles klima- og miljøprojekt.

 

Finder sted: København SV