MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

7. februar 2024
Kl. 17.30 - søn Kl. 23.00

Kinesisk nytår – Vi fejrer Dragens år

Foto PR
Foto PR

Tag på en kulinarisk rejse i den længe ventede kinesiske nytår sammen med Hot Pot Rebublic i det centrale København. Vi fejrer Dragens år og til denne særlige lejlighed serverer vi en spændende menu sammen krydret med en masse overraskelser.

Med det kinesiske månenytår starter en månedlang fejring fyldt med familiesammenføringer, gaveudvekslinger og dyb ærbødighed for forfædre og guddomme. Mad spiller en væsentlig rolle og symboliserer velstand, overflod og lang levetid i denne festlige periode i den østasiatiske kultur.

Festivalen vil udfolde sig fra den 7. februar til den 25. februar 2024.

Hver aften vil byde på en fordybende oplevelse, der fremhæver essensen af kinesisk nytår, samtidig med at gæsterne kan nyde den særegne og lækre smag af kinesisk kulinarisk arv, alt inden for byens grænser. Dette års kinesiske nytårsmenu vil med stolthed præsentere et fremragende udvalg af retter, der repræsenterer forskellige regioner i Greater China.

Udover at nyde den traditionelle nytårsmad, fordyb dig i et univers af festivitas. Hver gæst får en rød konvolut fra os, eller hvis du tør….  måske en dragetatovering på armen !  Vores livlige dekorationer, livlige musik, ikoniske røde konvolutter og engagerende spil transporterer dig ind i en uforglemmelig kinesisk nytårsoplevelse.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Finder sted: Hot Pot Republic