Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. januar 2023
Kl. 17.00 - 22.00

Kinesisk nytårsfejring i GL STRAND

Kollektiv hot pot-middag, intim lydperformance, koncert, talk, boglancering og tre etager fyldt med kinesisk samtidskunst. I anledning af den aktuelle udstilling Stepping Out!, der præsenterer 26 fremtrædende kinesiske kunstnere, inviterer GL STRAND til fejring det kinesiske nytår sammen med Tofu Collective og Politiken Ibyen torsdag d. 26. januar kl. 17.00-22.00 i GL STRAND

Lydperformance: Breath of the Periphery i Salen kl 17.30
Oplev den spansk-kinesiske kunstner Yi Ten Lais intime lydperformance, Breath of the Periphery, hvor hun inviterer lokale musikere til at blæse liv i hendes okarinaværker – som også har funktion som keramiske fløjteinstrumenter.

Talk og boglancering i Reading Room kl. 18.30
Vær med til lanceringen af fotobogen Lens & Landscape, skabt i samarbejde mellem den norske fotograf Tonje Bøe Birkeland og den kinesiske fotograf Maleonn, når det norske mikroforlag Northing / Kinakaal gæster Tofu Collectives Reading Room i GL STRAND. I forbindelse med lanceringen taler Northing / Kinakaal med Tofu Collective om deres fælles indsats med at fremme Østasiatisk kunst og kultur i Norden.

Performativ hot pot-middag i GL STRANDs café kl. 18.00-18.45 og kl. 19.15-20.00
Kom med når vi sammen med Hot Pot Republic inviterer til en kulturel oplevelse, der giver dig smagen på det at leve i en kollektivistisk kultur som Kina.
Der er to seatings med et begrænset antal pladser.

Koncert med CXCX Chu Chu i Salen kl. 20.00
Oplev det unge stjernespir CXCX Chu Chu, som udforsker musikken gennem rap og sang med eksperimenterende elementer, når hun performer i Salen med efterfølgende dj-set.

Udstilling Stepping Out! Female Identities in Chinese Contemporary Art
Et 15 meter langt digitalt maleri med en avatar som hovedperson. 45 variationer af det kvindelige køn formet i delikat kinesiske porcelæn. En bølgende skulpturel installation af historiske vaskebrætter. Overdimensionerede spyd af stofrester, banebrydende videoværker og serier af malerier, der kobler personlige historie med historiske begivenheder. Gennem mere end 80 forskellige værker og en vifte af udtryksformer giver udstillingen indblik i både personlige og kollektive historier om Kina gennem de sidste tre årtier. Udstillingen er åben frem til kl. 21.00

 I GL STRANDs gårdhave kan man hele aftenen købe bobler og drinks lavet på den særlige kinesiske alkohol Baijiu — traditionelt kendt som ‘kinesisk ildvand’.

 

Finder sted: GL. STRAND