MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

2. juni 2022
Kl. 20.00 - 23.00

Kira and the Kindred Spirits på Rust

I anledning af 20 året for Kira and the Kindred Spirits’ debut plade ‘Happiness Saves Lives’ har bandet besluttet sig for at samles igen og mødes på landevejen. Gamle fans kan glæde sig til at genhøre de bedste sange fra debuten samt sange fra de to øvrige udgivelser. Kira and the Kindred Spirits nåede at spille over 450 koncerter i ind og udland, i de 6 år, bandet var aktive, høstede de adskillige roser fra både ind- og udland for deres energiske og ekspressive koncerter.

Vi spillede vores debutkoncert på RUST tilbage i 2002, kort tid efter ‘Happiness Saves Lives’ blev sendt på gaden. Det var en stor aften, hvor alt var på spil for vores dugfriske orkester. Derfor bliver det særligt nostalgisk for os at vende tilbage til RUST med en fejring af 20 året for vores debutplade, som opvarmning til vores jubilæumsturné, fortæller bandet.

‘Happiness Saves Lives’ blev til, da Kira Skov som 25 årig vendte hjem efter otte turbulente år i London og Los Angeles. Materialet på debuten står råt og ufiltreret i både produktion og performance. Bandet ser stadig denne plade som deres svendestykke, som for alvor sparkede karrieren i gang.

 

Finder sted: Rust