Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. marts 2022
Kl. 19.00 - 21.00

Knud Michelsen om polarforsker Knud Rasmussen

Cand. mag Knud Michelsen præsenterer sit forfatterskab, der har den grønlandske polarforsker Knud Rasmussen i centrum. Knud Michelsen er i familie med Knud Rasmussen, og efter at have beskæftiget sig med Knud Rasmussen i mange år, er han nu ikke kun ekspert på polarforskerens familieforhold, men også på de mange Thuleekspeditioner og det politiske spil omkring disse.

Knud Michelsen, født 1945 og barnebarn af Knud Rasmussens søster, arbejder som oversætter og forfatter. Han har skrevet om tværfaglige emner inden for litteraturhistorie, medicinalhistorie og filosofi og er forfatter til Jeg vil ikke dø for et skuldertræk (1999), Knud Rasmussens skæbneår (1999), Litteraturens perioder (2005), Politisk filosofi (2007), Den unge Knud Rasmussen (2011), Vejen til Thule (2014), Rejsen til det oprindelige folk (2021) og er desuden bidragyder til Dansk Litteraturs historie (2006-16).

Arrangementet er en del af Christianshavns Bogfestival 2022, hvor vi skruer op for sanserne og inviterer til en uge med en række poetiske og sanselige litteraturevents.

 

Finder sted: Christianshavn