MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

31. oktober 2022
Kl. 20.00 - tors Kl. 22.30

KØBENHAVN – SKUESPILHUSET

Oplev Jens Jørn Spottag, Karen-Lise Mynster og Mikkel Arndt i denne intense forestilling, hvor venskab, videnskab, politik, ansvar og skyld er på spil.

København 1941: Niels Bohr opsøges af sin gamle elev og ven – den tyske fysiker og leder af nazisternes atomprogram, Werner Heisenberg. De gamle venner befinder sig på hver sin side af Anden Verdenskrig, og kapløbet mellem de allierede magter og Tyskland om at udvikle atombomben er i fuld gang.

Hvad, der præcist skete til dette møde, er uvist, men inspireret af disse historiske begivenheder, lader den britiske dramatiker Michael Frayn dem mødes igen efter døden, og stiller spørgsmålet: Hvorfor kom Heisenberg til København, og hvad skete der under deres møde?

Den Reumertvindende instruktør Anja Behrens iscenesætter Frayns eksistentielle drama om fysik og menneskelige ambitioner og lader disse uopklarede spørgsmål løbe som dramatisk motor i et fascinerende verdensdrama.

”… en uhyggeligt aktuel skildring af forskere, der forsøger at forstå rækkevidden af deres egne opfindelser.” – Information

”København er en suveræn forestilling om fysik og tiden op til atombombens fødsel.” – Weekendavisen

 

 

Finder sted: Skuespilhuset