MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

2. juli 2024
Kl. 18.30 - 23.59

Kokketræf i Bjørnekælderen – Støtte event for Ukraine

Skal du med til et kokketræf med et godt formål?

Tirsdag den 2. juli 2024 slår vi dørene op til Bjørnekælderen på Frederiksberg Allé og for en enkelt aften vil Mads Dalsborg få besøg i køkkenet af tre øvrige kokke i køkkenet til vores velgørenhedsmiddag til fordel for foreningen Biler til Ukraine.

Teamet består udover Mads Dalsborg, Frank Svärd fra Franks Kro, Rasmus Lund Johansen fra Espehus Kro, og Thomas Majlund fra Tailored.Dining, der hver vil stå bag en snack og en ret efterfuldt af en osteanretning, hvorefter Sara Nygaard fra Bjørnekælderen slutter af med en dessert. Som afslutning kaffe, avec og sødt efterfulgt af after dinner drinks og hygge.

Gulvet styres af Sander Florquin Kelager der vil sørge for fyldte glas og god stemning i samarbejde med et par erfarne tjenere, der joiner teamet denne aften for at støtte op om arrangementet.

Alle arbejder gratis denne aften og vores leverandører og venner har sponsoreret råvarer, vin mv. En tilgang der også kendetegner den forening som vi har samlet vores fantastiske hold for at støtte.

Formålet er at få samlet ind til støtte til foreningen Biler til Ukraine – En forening der indkøber godt tilkørte biler, der af frivillige folk køres til Kyiv for egen regning. Her fungerer bilerne som støttekøretøjer til den Ukrainske hær i kampen for fred og foreningen har igennem sin levetid fået indkøbt eller doneret over 400 biler, busser mv. som alle nu gør tjeneste over 2.000 km. fra fredfyldte Danmark.

Samarbejdspartnere har udover deres støtte med råvarer også givet produkter og oplevelser, således at der i løbet af aftenen vil blive afholdt auktion under hård med kyndig ledelse af Dorte Rømer, hvor alt ligeledes går ubeskåret til foreningen, så husk gerne kreditkortet til aftenen. Der kan blandt andet bydes på Middag for to, Håndlavet japansk kokkekniv, Vin, Privat kok til en middag til fire og meget andet som kommer til over den kommende tid.

Prisen for hele herligheden er kun 3.500 kr., og vi vil gøre vores absolut ypperste for at du ikke går skuffet fra aftenen, hvor du udover en fantastisk middag også har bidraget til at vi kan indkøbe 13-14 biler, som vil gøre kæmpe gavn.

Arrangementet begynder kl. 18:30 og forventes at slutte omkring midnat.

Der sælges 50 pladser efter først til mølle princippet.

 

Finder sted: Frederiksberg