MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3. februar 2022
Kl. 09.30 - søn Kl. 15.00

Kom og dans med mig på Det lille teater

Den tidligere Reumert-nominerede forestilling KOM DANS MED MIG er en knaldperle af bevægelse, leg med kroppen og ren danseglæde.

Instruktør Charlotte Munksø, som står bag forestillingerne Okker Gokker og Min Mormors Gebis, går sammen med Det Lille Teater på opdagelse i kroppen. Det bliver svært at sidde stille, når vi præsenterer vores yngste publikummer for alt det, kroppen kan.

Skæve væsner, hemmelige skabe og akrobatik 
De tre skuespillere inviterer de 2-5-årige og deres voksne med i et rødt legeunivers, som gemmer på finurlige overraskelser. Gennem leg, dans, bevægelse og et magisk lydunivers udforsker de rutsjebanerummet og tryllebinder publikum.

I fællesskab opfinder de skæve væsner ved hjælp af blandt andet strømpebukser og nederdele, de finder hemmelige skabe, og de laver akrobatik i lofthængende elastikker.

”Der både klappes, danses og råbes spontant fra det yngste publikum, som simpelthen ikke kan styre deres begejstring undervejs (…) Der grines helt nede fra maven, og som alle ved, er det den bedste latter,” skriver anmelder Mette G. Bülow-Olsen i Børn i byen.

Små spor vækker nysgerrigheden
Allerede inden publikum træder ind i det charmerende baghus på Lavendelstræde, pibler små spor frem og kickstarter teateroplevelsen. Blandt andet med plakater og et forestillingsprogram, der giver børnene et særligt ejerskab over den kommende forestilling:

”Både børn og voksne bliver mere nysgerrige og opmærksomme, når oplevelsen starter allerede inden, tæppet går,” forklarer Det Lille Teaters dramapædagog Barbara Rousset om tiltaget med at lægge små spor ud.

Forestillingens 35 minutter bliver således hurtigt til en lille times farverig, forunderlig oplevelse, som børnene kan tage med videre ud i verden.

OBS: Der er forskellige spilledage og tidspunkter.

 

Finder sted: Indre By