Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. januar 2024
Kl. 18.00 - 21.00

Kom og drik whisky med os!

Hos Juuls elsker vi whisky, og vi kan rigtig god lide at snakke om whisky, så vi har skabt en særlig aften hvor samtalen om whisky er i centrum.

Det er en anderledes smagning end alle andre – Du skal nemlig også selv have en whisky med og dele med dem du sider til bords med. Kravet til denne aftens whisky er at den er min. 18 år, ellers er alt tilladt.

For at få en god start på aften har vi inviteret Hans Martin Hansgaard, medstifter af Stauning Whisky destilleri til at holde et lille oplæg om whisky, vi smager 2 whiskyer som Hans udvælger.

Nu kommer vi til din whisky, du skal nemlig dele en af dine whiskyer med de 7 andre som du kommer til at side til bord med. Aftens tema for de whiskyer der skal deles er at den er minimum 18 år, du skal påregne at skænke 16 centiliter, for at alle ved dit bord kan smage.

Mads som ejer Bjørnekælderen har lovet at lave et godt kraftigt aftensmåltid, så vi ikke skal smage på tom mave. Der vil også være en kold øl til alle.

Aften sluttes a med en kop kaffe, til at evaluere de whiskyer som du har smagt. Vi håber alle får nogle gode snakke om whisky og møder en ny whiskyven.

Hvis du gerne vil side til bords med en whisky ven du allerede kender, skal billetterne købes på en gang.

Aften slutter klokken 21:00

Pris for at deltage i aftens smagning 399,- kr. plus 16 cl. af en whisky som er minimum 18 år.

 

Finder sted: Frederiksberg