ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. juni 2021
Kl. 20.00 - 21.30

Koncert med Elof & Bremer

Midt i vores aktuelle udstilling Sculpture to Sculpture, flankeret af fantastiske skulpturer, vil ukulele-virtuos Tobias Elof spille en koncert med Jonathan Bremer fra Bremer/McCoy.

Med mere end 20 års erfaring i at performe og komponere på ukulelen, en bachelor i traditionel musik fra folkemusikkonservatoriet, 2 DMA Folk nomineringer og turnéer rundt i Europa og Asien, er Tobias Elof’s musik blevet en etableret del af folkemusikscenen. Med inspiration i sine nordiske rødder lægger Elofs intime og organiske lyd op til fordybning. Elof ønsker at skabe en opposition til den larmende verden og fordre lytteren til en rolig sindstilstand.

I juni 2017 udgav Elof sit debutalbum “Settle Down” (Raske Plader). En plade der blev til over flere års samarbejde med musikere som Morten McCoy, Jonathan Bremer, vokalkvartetten Åkervinda samt lydteknikeren Jonas Nakel.

Elof bliver til koncerten i Rundetaarn backet op af den anerkendte kontrabassist Jonathan Bremer, der bl.a. har turneret med Niels lan Doky, vundet årets steppeulv 2019 og er kendt fra jazz-duoen Bremer/McCoy.

Elof har desuden sat musik til udstillingen “Sculpture to Sculpture” kunstportrætter, der vil være at finde i udstillingen samt på hjemmeside.

 

Finder sted: Rundetaarn