MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

6. marts 2022
Kl. 20.30 - 23.00

KOPPEL & HJORTSHØJ

Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj byder igen indenfor til en helt særlig aften med musik og comedy, inspireret af 50’erne og 60’ernes jazzklubber i New York, den 6. marts på Hotel Cecil med gæster Anders Grau, Lasse Rimmer, Szhirley, Marie Carmen Koppel samt band Jesper Bodilsen og Søren Bebe.

Improvisation, præcise punchlines og god timing er om noget udgangspunktet for de to venner Lars Hjortshøj og Benjamin Koppels virke som hhv. en af landets mest fremtrædende komikere og en af landets ditto musikere. De står begge midt i hver deres storslåede karrierer og har for længst placeret sig centralt i de fleste danskeres bevidsthed, som to fyrtårne indenfor deres respektive områder.

Når Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj inviterer venner og kolleger på scenen på Hotel Cecil under navnet “Jazz & Jokes”, er der lagt op til en unik, farverig og forbløffende aften i selskab med de bedste af begge verdener, top komikere og top jazzmusikere.

Inspireret af 1950/60ernes jazzklubber i New York, hvor publikum ved små runde borde med skønne drinks i røgfyldte lokaler, oplevede de største jazzstjerner som Miles Davis, Sonny Rollins og John Coltrane dele scene med legendariske komikere som Mort Sahl, Redd Foxx, Lenny Bruce og George Carlin, indbyder Hjortshøj og Koppel til en sjælden oplevelsesrig aften.

Jazz & Jokes har været afholdt af flere omgange for udsolgte sale på Hotel Cecil med et skarpt udvalg komikere og musikere, og den 6. marts har du igen chancen for at komme med på Hotel Cecil.

 

Finder sted: Hotel Cecil