MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

6. oktober 2021
Kl. 19.15 - 21.15

Kosmisk Comedy – Planetarium

Planetarium lancerer et splinternyt koncept i formidlingen og underholdningens tegn; Kosmisk Comedy, hvor vi mikser en cocktail af astrofysik og jokes i særklasse.

Den kendte astrofysiker Anja C. Andersen, vil kickstarte aftenen og bogstaveligt talt støve universet af, når hun udfolder de universelle hemmeligheder der gemmer sig i stjernestøv. Anja C. Andersen er nemlig ikke kun en prisbelønnet formidler, hun er først og fremmest professor ved Niels Bohr Institutet på Københavns Universitet og internationalt anerkendt for sin forskning i kosmisk støv.

Anja har nu indvilliget i, at lade sit livsværk dissekere, når Mette Frobenius, Sebastian Dorset og Martin Nørgaard, vil give hver deres unikke perspektiv på Anjas forskning, med stand-up i kosmisk klasse.

Martin Nørgaard er prisvindende komiker med en sjælden sans for timing. Han er kendt for sit tv-program Nørgaards Netfix på TV2 ZULU, men har siden sin debut som 18-årig rullet sig ud på alle landets stand-up scener. Denne aften kan du glæde dig til en frygtløs komiker, der træder ind i alle emner med træsko på, når han spidder det absurde i vores moderne verden.

Mette Frobenius har med sine mere end 25 års erfaring cementeret sig som et af de store navne indenfor dansk comedy. Hun optræder med stand-up overalt i landet, og er kendt for sin intelligente tilgang og evne til at spinde comedy over alt mellem himmel og jord. Glæd dig til jokes, der vil være astronomiske længder over bæltestedet.

Sebastian Dorset er kendt som underfundig satiriker og mestrer stand-up disciplinen med sin lune humor, der dog ikke er uden kant. Han ser frem til at finde det komiske i kosmisk støv, men føler sig godt forberedt fra en tjans som interviewer på konceptet ”Tænkepause Live” på Nørrebro Teater, hvor han har interviewet en ny forsker hver måned i halvandet år. Glæd dig til at blive taget med i Sebastians krøllede univers.

Vores vært, Carl Weyde, kommer til at styre slagets gang og guide jer igennem en aften, hvor man kommer til både at lære og le.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en stjernespækket aften med viden og vittigheder, på en splinterny scene for naturvidenskabelig stand-up i hjertet af København.

 

 

 

 

 

Finder sted: Vesterbro