Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. juni 2023
Kl. 11.00 - lør Kl. 18.00

Kunst-pop up med Ta-Daa hos THE LAB

Bliv inspireret til indretningen derhjemme, og oplev over 200 forskellige værker fra forskellige kunstnere. Der er gratis adgang, øl fra Pift, vin og god musik.

Torsdag den 1. juni, fredag den 2. juni og lørdag den 3. juni kan du ganske gratis komme til en helt speciel kunst-pop up hos THE LAB på Østerbro med indretningsekspert Cristina Vising. Hun driver til daglig indretningsfirmaet Ta-Daa og er også agent for flere kunstnere.

Til pop up’en udstiller 18 dygtige kunstnere over 200 forskellige værker, og du får mulighed for at opleve kunstens verdens på en unik og cool måde i en afslappet atmosfære.

Og nå ja, så vil der også være god musik, øl og vin.

Main attraction til eventet er den danske fotokunstner Kenneth Willardt. Med tidløs elegance og overbevisende skønhedsbilleder med kant er han blevet en af verdens mest anerkendte fotografer, der har taget billeder af stjerner som Mads Mikkelsen og Claudia Schiffer.

Der vil også være ekspressive og eksklusive fotokunstværker af Bent Rej, som blandt andet er kendt for at have fanget Beatles og The Rolling Stones sjæl.

 

 

Finder sted: The Lab