Kvinde vinmiddag på Pescatarian

Madanmelder Søren Frank fra Berlingske Tidende besøgte restauranten 18. januar og gav den 5 store stjerner under overskriften “Absurd godt forhold mellem pris og kvalitet på ny fisketar-restaurant”
Dagen efter den 19. januar var Politikens madanmelder Lærke Kløvedal på besøg og hun kvitterede med fem hjerter under overskriften “Hvorfor nogensinde spise kød igen?”.
The Pescatarian vandt Ibyen-prisen 2019 for Årets restaurant og tillige prisen Byens Bedste nye restaurant i 2019.
Til inspiration, så var dette menuen ved vores sidste kvinde vinmiddag hos Pescatarian:
Torsk, dild & peberrod
2019 Stift Göttweig Messwein Grüner Veltliner
2017 FX Pichler Grüner Veltliner Loibner Federspiel
Jordskokker, asier & timian 2018 Mosbacher Riesling Trocken VDP
2017 Von Othegraven Riesling Bockstein GG
Slethvar, gulerødder & røget blanquette
2017 Stift Göttweig Pinot Noir
2017 Rebholz Chardonnay R
Grillet sommerbær, skovmærke & koldskål
Umathum Beerenauslese 37,5 cl.