MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. marts 2024
Kl. 20.30 - 22.30

La Tanya Hall / Andy Milne Kvartet

Friske fortolkninger af ‘The Great American Songbook’.

 

Jazzmusik fra toppen af den internationale jazzscene er på programmet når La Tanya Hall og Andy Milne gæster Kulturhuset Islands Brygge.

Aftenens repertoire byder på friske fortolkninger fra ”The Great American Songbook” og musik fra bl.a. Fats Waller, Thelonious Monk, Cole Porter og Jonathan Brooke.

La Tanya Hall er nok en af tidens meste erfarne (og travle) vokalister. Hun har turneret hyppigt med navne som Harry Belafonte, Bobby McFerrin, Burt Bacharach, Steely Dan, Aretha Franklin, Diana Ross, Quincy Jones, Seal og mange af USAs største symfoniorkestre. Hendes kraftige og virtuose stemme er efterspurgt af de allerstørste stjerner på tværs af musikgenrer. Som fortolker af jazzstandards (The Great American Songbook), er der få i verden som kan sammenlignes med hendes utrolig stemme, store scenetilstedeværelse og overraskende fortolkninger af kendte numre.

La Tanyas sidste plade, ”Say Yes” er blevet universelt rost af jazzanmeldere, og hendes arbejde med Bobby McFerrin er blevet dokumenteret på flere af hans plader.

Den Canadiske pianist Andy Milne har været en integreret del af New Yorks jazzscene i over 30 år, som fast medlem af orkestre ledt af bl.a Ravi Coltrane, Ralph Alessi, Steve Coleman, Cassandra Wilson og Greg Osby.  Andy Milne har også samarbejdet med Bruce Cockburn, Dianne Reeves, Andrew Cyrille og Fred Hersch, og har komponeret lydspor til mange film, inklusiv 7 samarbejder med William Shatner (Star Trek).

Andy har udgivet 11 plader i eget navn, og modtaget en lang række priser i USA og Canada. Han er kendt både for sit virtuose klaverspil og især sin unikke og altid overraskende tilgang til jazztraditionen.

 

Finder sted: Islands Brygge / Kulturhuset