MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

31. maj 2022
Kl. 19.00 - 21.00

Litteratursalon: Fransk aften med Houellebecq, vin og snacks!

Under Tour de France følger vi feltet gennem franske landskaber. Men hvordan står det egentlig til i Frankrig? Det undersøger vi gennem en af nutidens største franske forfattere og samfundsdiagnostikere – Michel Houellebecq. Billetten inkluderer et glas vin/limonade.

Med en række arrangementer varmer Husum Bibliotek op til årets Tour de France-start for at markere, at løbet helt historisk begynder i København til sommer. Den 31. maj skal det dog handle mindre om cykelløbet og mere om det land og samfund, som løbet overvejende folder sig ud i, nemlig Frankrig.

Til det formål er kun få mere egnede og mere underholdende end stjerneforfatteren Michel Houellebecq. Derfor har vi inviteret Niels Lyngsø, som har oversat flere af Houellebecqs bøger til dansk, til at hjælpe os rundt i det forfatterskab, som er så beundret og berygtet. Af nogle bliver han hyldet for sine skarpe og kritiske betragtninger af det vestlige samfund, af andre bliver han kritiseret og kaldt racistisk og misogyn.

Det er altså et komplekst forfatterskab, og derfor stiller vi den 31. maj spørgsmålene: Hvem er Michel Hoeullebecq, hvordan skriver han, om hvad skriver han, og hvorfor er han så væsentlig en forfatter?

Så uanset hvor bekendt eller ubekendt du er med Houellebecq, så lover vi, at aftenen bliver både morsom, interessant og hyggelig.

OBS! Arrangementet foregår hos Energicenter Voldparken i deres stemningsfulde Kulturcafé, Kobbelvænget 65. Med billetten følger et glas vin eller fransk limonade.