MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

30. april 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Live Nation Denmark præsenterer “The Last Internationale”

Det amerikanske rockband The Last Internationale, der har turneret med blandt andre Guns and Roses, Robert Plant og The Who og optrådt på Copenhell, er albumaktuelle og spiller koncert på Hotel Cecil.

The Last Internationale, også kendt som TLI, er et rockband fra New York dannet af sangerinden Delila Paz og guitaristen Edgey. Den 31. marts udgiver bandet deres længe ventede tredje album ’’TLI 3’’. De to første singler fra det kommende album, “1984” og “Hoka Hey!”, er allerede blevet udgivet, og bandets fans kan se frem til mere ny musik med singler planlagt frem til udgivelsesdatoen. Musikere som Joey Castillo (Queens of the Stone Age) og Eloy Casagrande (Sepultura) medvirker på trommer på det kommende album.

Bandets debutalbum, ’’We Will Reign’’, blev udgivet af Epic Records i 2014. Pladen blev produceret af den Grammy Award-vindende rockproducer Brendan O’Brien med Brad Wilk (Rage Against the Machine) på trommer. Bandets andet album ”Soul On Fire” blev udgivet i oktober 2019 og var produceret af Tom Morello (Rage Against the Machine) med Joey Castillo (Queens of the Stone Age) på trommer. Albummets første single, “Hard Times”, nåede #1 på iTunes blues-hitlisterne i Storbritannien og ramte top-20 i mange forskellige lande rundt om i verden.

Kendt for deres kraftfulde live-shows, har TLI delt scene med kunstnere som Robert Plant, Neil Young, The Who, Tom Morello og mange flere. Sidste sommer turnerede de med KISS, Deep Purple og åbnede for Guns and Roses. De spillede også på de fleste af de store festivaler i hele Europa, som Pink Pop, Rock Werchter, Hellfest, Mad Cool, Lollapalooza og Hyde Park. I forbindelse med udgivelsen af ’’TLI 3’’ tager The Last Internationale på en syv ugers europæisk headliner-turné, hvor de kan opleves 30. april på Hotel Cecil.

 

Finder sted: Hotel Cecil