Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. marts 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Live-talkshow med Matadors stærke kvinder

Foto: Eddie Michel
Foto: Eddie Michel

Hele Danmark har kendt dem som Ingeborg, Agnes, Maude og Vicki, siden de i slutningen af 1970’erne kunne opleves sammen i Matador for første gang.

Nu samles Ghita Nørby, Kirsten Olesen, Malene Schwartz og Sonja Oppenhagen igen til en fornyet snak om tv-serien, der står mange danskere nær.

Lørdag 18. marts går Matadors stærke kvinder på scenen på Nørrebro Teater, hvor de har takket ja til endnu en gang at samles i et live-talkshow, og salen forventes at blive fyldt med fans af serien.

Det er anden gang, Matador-kvinderne optræder sammen på denne måde, og er du Matador-entusiast, kan du godt begynde at glæde dig.

Første gang var 2. november 2022, hvor showet “En aften med de stærke kvinder fra Matador” fik en forrygende modtagelse af publikum og blev storrost efterfølgende.

Kernen af karaktererne

Inspiration var der masser af i Matador, og det vil der med garanti også være på Nørrebro Teater 18. marts.

Denne aften er det filmanmelderne og forfatterne Christian Monggaard (Information) og Jacob Wendt Jensen (Jyllands-Posten), som interviewer Ghita Nørby, Kirsten Olesen, Malene Schwartz og Sonja Oppenhagen live på scenen.

Her kommer snakken blandt andet omkring skuespillernes liv med Matador og samarbejdet med afdøde Lise Nørgaard og Erik Balling, som sammen skabte den ikoniske tv-serie på Nordisk Film i Valby.

Vil du ikke gå glip af “Endnu en aften med de stærke kvinder fra Matador”, er det nu, du skal sikre dig en billet.

 

Finder sted: Nørrebro Teater