Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. oktober 2021
Kl. 17.00 - 19.30

Living Kitchen Overtagelse på Zoku

Fra havet til skyline, Tombo overtager vores Living Kitchen og serverer friske japanske retter fra vores tag restaurant.

 

7-retters japansk middag arrangeret af Tombo?

Vi brænder for at give lokale talenter en central plads. Denne gang inviterer vi Tombo til vores Living Kitchen for at lave en traditionel japansk madoplevelse kun for dig.

Udvide vores østlige indflydelse

Vidste du, at “Zoku” faktisk er japansk for familien? Vi er stærkt inspireret af østlige værdier, så det føles helt rigtigt at samarbejde med et mærke, der også indeholder disse principper.

Om Tombo

Tombo er et narrativt kulinarisk koncept af Edgars Sutka og hans kone Alice; et inderligt udtryk for hans eventyr, der bor, lærer og arbejder i Kyoto. Kokken Edgars uddannede i 3 år i Kyoto i traditionen med Kaiseki-køkken, et flerretters hypersæsonalt måltid med oprindelse i den japanske te ceremoni, der understreger sæsonbetingelser og at være i nuet. Disse filosofier er repræsenteret i Tombos kulinariske udtryk. ?

Hvad er der på menuen?

En 7-retters middag. Og stjernen i showet? Shokado Bento! Det er Tombos signaturret og refererer til en særlig type middag eller aftensmad, serveret i en dekorativ bentokasse, der indeholder en række lækre, mesterligt udformede og velpræsenterede fødevarer.

Oven i købet kan du opleve en håndplukket drinks til at gå sammen med din middag. 

 

Finder sted: Amager