ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. juni 2021
Kl. 16.00 - 22.00

lørdag / onsberg + dj disse

Denne lørdag bliver en evig symfoni af stemningsfyldt musik – med aner fra syden og massere af rytme.
Lydtæppet bliver leveret, evigt smukt, af de to rutinerede og karismatiske OnsBerg og den rutinerede, DJ Disse.
Kig forbi til en siddende svingom, en kold sjus og en hygglig stund! Reffens foodtrucks står klar med lækkerier fra sydstaterne, grækenland og Japan. HAPS.

SES FORAN FLYET

VI MÅ ALTSÅ IKKE DANSE ENDNU
… men derfor kan man stadig nyde musikken og stemningen, siddende. Du er velkommen til at vrikke skulderene med til tonerne og skåle ved dit bord, men husk den gode afstand, håndspritten og, at holde numsen parkeret ved en af vores mange, skønne siddepladser.
Dans kan medføre bortvisning – og musikken bliver slukket, for alle. Så husk den gode stil og respekt for hinanden (og musikken, selvfølgelig).

OnsBerg er en dansk DJ/producer – med base i København. I de sene nattetimer er han kendt for sin dybe, melodiske techno sets – men i dagtimerne er lyden mere organisk og nede på jorden, elektronisk musik.
Det seneste stykke tid er han begyndt at eksperimentere med hans egen lyd, for for OnsBerg er musikken terapi, der afhjælper med hverdagens mylder og stress.

DJ Disse
Producer om dagen – DJ om natten. DJ Disse finder musikalsk inspiration i de obskure lyde og vinyler og er et naturtalent til at sætte en stemning i gang. Hans mix af elektroniske lyde, loops, samples fra reggae, melodier fra balkan og arabiske rytmer sender varme gennem dansegulve og radiobølger verden over.

 

Finder sted: REFFEN