Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. oktober 2021
Kl. 19.00 - 21.00

LONE FRANK PÅ BREMEN

STØRST OG SVÆREST AF ALT – Foredrag med videnskabsjournalist Lone Frank om kærlighedens natur den 18. oktober 2021 på Bremen Teater.

Hvad er kærlighed? Ja, hvad er kærlighed egentlig? Vær på denne aften forberedt på en fascinerende rundtur, når Lone Frank undersøger kærlighed ud fra et videnskabeligt perspektiv. Vi kommer omkring de evolutionære kræfter, der har sat rammerne for vores følelser, og kigger på den hemmelighedsfulde kemi og spidsfindige hjerneaktivitet, der i sidste ende dirigerer vores personlige kærlighedsliv.

Lone Frank giver dig bl.a. svar på:
• Hvorfor det første leveår former dine relationer resten af livet?
• Hvorfor du i virkeligheden leder efter en helt anden partner end du tror?
• Om der er gener for utroskab?
• Hvorfor mænd og kvinder er forskellige – og hvor meget?
• Hvorfor forelskelsens rus er kærlighedens forbandelse?
• Hvad du kan lære af bjerg-studsmusens kærlighedsliv?

Foredraget er inspirerende, tankevækkende og båret af personligt engagement. Med humor og stor viden sammenstykker Lone Frank kærlighedens mosaik med brikker fra naturvidenskab, psykologi og kulturforskning. Hun krydrer sin fortælling med personlige historier fra et liv, der har budt på lidt af hvert på kærlighedsfronten.

Lone Frank – Danmarks bedste videnskabsjournalist
Lone Frank er blevet kaldt Danmarks bedste videnskabsjournalist og udfolder sig i mange medier. Fra artikler i Weekendavisen og den ugentlige podcast 24 Spørgsmål til Professoren over bøger til dokumentarfilm. Hun er uddannet biolog og hjerneforsker og er kendt som en markant debattør og meningsdanner i forhold til sundhed, medicin, psykologi og etik. Udover at have skrevet til førende udenlandske tidsskrifter som The Guardian og Newsweek er Lone Frank lige nu aktuel med bogen Størst af alt – og har tidligere udgivet Mit smukke genom og Lystens pioner.

 

 

Finder sted: Bremen Teater