MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. marts 2024
Kl. 20.00 - 21.15

Louise Brink ‘Er Klar Om 5’

Louise Brink laver nu sit allerførste soloshow “Er Klar Om 5”.

I sit show tager Louise dig med i processen, når hun gør sig klar til at tage i byen – fordi det er i den grad en proces, faktisk nærmest en filosofi. “To shave or not to shave”, som Shakespeare skrev det. Eller var det magasinet ‘Woman’? Det er også ligemeget.

Kom med når Louise løfter sløret for, hvad hun gennemgår af tanker, ritualer og ofringer for at blive klar til at gå i byen. Det er showet, kvinder forstår, og som vil få mænd til at forstå.

Om showet siger Louise selv:

“Jeg kommer til at være enormt åben og ærlig, fordi jeg gerne vil ramme publikum på noget, de kan relatere til. Selvom jeg er kvinde, tror jeg, at mange mænd kan nikke genkendende til de emner og problematikker, jeg kommer til at vende i showet. Hvis ikke hos dem selv, så fordi de har en kæreste, søster eller veninde, som de har stået og ventet for længe på, hvor hun har sagt “jeg er klar om 5 minutter”. Jeg er jo aldrig klar til tiden. Og nu har jeg endelig en reel undskyldning – det er research.
Jeg ser så meget frem til at lave det her show, først og fremmest fordi det bliver virkelig sjovt, men også fordi det er ret spændende at vende blikket indad og spørge sig selv “hvorfor er det lige, jeg gør det her?”.
Der kommer helt sikkert nogle sandheder på bordet, og jeg glæder mig til at invitere publikum ind i min garderobe og vise dem det sjove, det seriøse og det, der egentlig ikke bør vises frem.”

Dørene åbner 30 min. før show start

OBS: Show-optagelse!

 

Finder sted: Lygten Station