Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

30. oktober 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Love Shop indtager Hotel Cecil seks aftener i træk til efteråret

Love Shop spiller 6 koncerter i streg til efteråret på Hotel Cecil. Det bliver den eneste mulighed for at opleve Love Shop i 2023, og der er et begrænset antal billetter i salg til hver koncert. 

Der har været stilhed fra Love Shop på de danske spillesteder siden en københavnsk ekstrakoncert i Store VEGA lukkede dobbelttouren for det seneste LS-album ”Levende Mænd i Døde Forhold”. Men det ændres der ved nu. Til efteråret kan man – som eneste mulighed – opleve Love Shop live, når bandet indtager Hotel Cecil i København og giver intet mindre end seks koncerter i streg. Bandet har aldrig været bange for at flytte grænserne for, hvordan en turné, eller en koncert skal afholdes. Det er nemlig ikke første gang at Love Shop vælger at spille flere aftener i træk i København.

Til efteråret er det således 20 år siden, at bandet afholdt den nu legendariske koncertrække ”Copenhagen Screaming!” Den legendariske koncertrække bestod af seks fuldstændig udsolgte koncerter på seks aftener på seks forskellige spillesteder i København.

Frontmanden, Jens Unmack, udtaler“Vi har altid elsket at turnere og at spille shows, men vi har brug for at udfordre os selv og publikum. Derfor tager vi i stedet seks aftener på samme intime scene midt i København til efteråret.

Det er svært for os i den forbindelse ikke at tænke tilbage på Copenhagen Screaming! – Men dette bliver noget andet, hvor vi mindst lige så meget ønsker at udfordre vores egen LS-nutid som bandets baglæns historie. Forvent et sammenstød af nyt og gammelt, forvent aftener, som hver i sig selv vil kunne opleves som enestående. Vores mål har altid været, at musikken og oplevelsen uden løftekraner af nostalgi skal kunne stå stærkt i sin nutid. Og som sådan vil disse seks aftener også spille ud.”.

 

OBS: Koncerterne afvikles fra 30.10 til 04.11

 

Finder sted: Hotel Cecil