MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

11. oktober 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Lyden af Delfi

Få svar på alle dine problemer, når Oraklerne fra Delfi går LIVE på scenen i en komisk podcast-tragedie om meningen med livet.

 

LYDEN AF DELFI AF GØR DET PÅ DIG SELV

– Vær dig selv, og verden smiler til dig

Det er ved at blive mørkt udenfor, og både bladene og humøret er ved at tage farve. Du har måske lange rødvins-snakke med dine venner om meningen med denne vilde rejse, vi kalder for livet. Men hvad gør man, når vennerne ikke kan give tilstrækkelige råd? Du tager høretelefonerne i ørerne og tænder for Lyden af Delfi.

I Lyden af Delfi hjælper de fem orakler Trine, Ditte, Dennis, My og Monica alle, der søger svar på livets store og små spørgsmål. Hver uge løser de jeres problemer med skarpe betragtninger og originale råd. Hvem ved – måske er det lige netop din livskrise, der diskuteres i dagens afsnit! Life is really simple, work for it, som vi plejer at sige. Lyt med og husk: when you’re going through hell, make lemonade.

Til dette ekstraordinære live-event kommer I helt tæt på Oraklerne, der besvarer dagens spørgsmål LIVE på scenen. Her møder I Oraklerne helt uden filter, og vi garanterer rå og ufiltrerede svar på jeres allerdybeste spørgsmål. Køb din billet, før det er for sent. Hvert minut du er vred, misser du 100% af de skud du ikke tager.

Vær opmærksom på, at der indgår røg og strobelys i forestillingen.

LYDEN AF DELFI ER SKREVET OG PRODUCERET AF TEATERGRUPPEN GØR DET PÅ DIG SELV. MEDVIRKENDE ANNA SOFIE BERG, STELLA SINA, ALBERTE KOCH, MIKKEL BENTZEN OG IDA LORENTZEN. INSTRUKTION IDA MARIE BECK OG SIGNE GADE RASMUSSEN.

Forestillingen er blevet til med støtte af DATS – Dansk Amatør Teater og Scenekunst.

 

Finder sted: HUSET