MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. marts 2024
Kl. 19.30 - 23.00

Maaneland + Tavse Vidner

Maaneland bringer dansksproget indierock fra de nordligste dele af Danmark til København.

 

Den aalborgensiske duo, skabt af Andreas Rødbro og Alexander Bie, debuterede i 2021 og har siden været i tæt samarbejde med Søren Zahle (Peter Sommer, Jacob Dinesen), der producerede gruppens debutalbum ’Metervarer til en Drømmer’ i 2023.

’Metervarer til en Drømmer’ er et album, der både sonisk og tekstligt afspejler bandets rejse indtil videre. Med et naturligt paradoks mellem at skabe tempofyldt, storslået pop/rock og synge om det melankolske sted i livets mellemregninger, udtrykker sangene en udforskning af identitet. De kommenterer på en samtid, hvor alt glorificeres på SoMe-platforme – højdepunkter og livets milepæle kommer i forgrunden, og man skal være unik og skille sig ud. Maaneland vil være den umiddelbare og genkendelige lyd af mellemtiden – om dagen i morgen og ikke bare den næste store begivenhed.

Ikke desto mindre kan du glæde dig til begivenheden den 15. marts, når den nordjyske duo gæster Råhuset!

Tavse Vidner

Københavnske Tavse Vidner er folkrock noir; et drømmende mørkt univers med lange tråde tilbage til 70’er-rockens syrede vellyd med nylonstrenge på guitaren og tværfløjte hen over en moderne rocket lyd. En tavst råbende dansksproget inderlighed i krøllede organiske storbyfabler om livets transcendens og skrøbelighed.