Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. maj 2024
Kl. 19.00 - 21.00

Maden, måltidet og mennesket – derfor spiser vi sammen

Hvorfor spiser vi sammen? Ph.d i madsociologi Mikkel Jacobsen vil udfolde spørgsmålet til dette foredrag; om fællesskab, følelser, forventninger og meget mere!

 

Har du nogensinde tænkt over, at den mad vi spiser, og hvordan vi spiser den, påvirker vores hverdag? Både bevidst og ubevidst spiller mad og det at spise en stor rolle i vores liv og samfund. Dette og meget mere får du udfoldet til dette underholdende, levende og indsigtsfulde foredrag.

Med udgangspunkt i sin nye bog »SPIS – en bog om mad og oplevelser« giver ph.d. i madsociologi og lektor ved Københavns Professionshøjskole Mikkel Jacobsen et både historisk og kulturelt blik ud over vores spiselandskab. Fra de første cirkler om de første bål og frem til de mange forskellige former for spisning, vi ser i vor tid.

Mad og måltider er nemlig meget mere end det, der er på tallerkenen. Det er forventninger, minder, følelser, kultur, politik, konflikt, kaos, stigmatisering, nydelse, afsky, relationer og meget, meget mere. Men et er sikkert: Intet er mere fælles for mennesket, end at vi skal spise og drikke. Vel mødt og velbekomme!

 

Finder sted: Carlsberg Byen