MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. februar 2022
Kl. 11.00 - søn Kl. 11.45

Magisk musikforestilling på KU.BE

Oplev en magisk musikforestilling for børn på KU.BE i vinterferien 2022. I forestillingen møder vi drengen Jacob den dag et stort eventyr begynder, da han møder en magisk guldfisk. Fisken kan opfylde alle de ønsker, Jacob og hans familie har – men hvornår har man nok? Tag med på Jacobs eventyr og få en sjov, rørende og anderledes musikalsk oplevelse som familie.

Hovedkarakteren Jacob og hans familie bor tæt på havet under et gammelt træ. En dag fanger Jacob en helt særlig fisk. Den kigger på ham med sine store øjne og bønfalder ham: “Smid mig tilbage i vandet, og jeg skal opfylde dine ønsker.” Jacob sætter fisken ud i vandet igen, og fisken gør, som den lovede. Men for hvert ønske, der går i opfyldelse, vil Jacob og hans familie bare have mere… og mere vil have  mere. Indtil fisken pludselig ser helt svag og bleg ud. Og er det ikke også som om, havet bliver mere og mere oprørt?

Værket ‘Guld!’ er skabt af den hollandske komponist Leonard Evers og librettist Flora Verbrugge tilbage i 2012. De blev inspireret af Brødrene Grimms eventyr om Fiskeren og hans kone og satte tekst og musik i en nutidig kontekst. Musikken er skabt for en slagtøjsspiller og en sanger. I forestillingen skal vi opleve,  hvordan slagtøj af alverdens slags og stemmer kan forvandle sig til både Jacob og
hans familie, fisken, havet og verden omkring dem.

 

Finder sted: Frederiksberg