MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

21. april 2022
Kl. 20.00 - søn Kl. 21.00

Marie Topp: The Labyrinth

Mødet sker i et system med tydeligt markerede indgange og udgange. Vi har alle retninger at følge. De faktiske afstande er umulige at forstå, vi kan betragte scenariet på afstand, men kan kun navigere i nærheden.

Vi bevæger os gennem et landskab. Vi går i en stadigt accelererende natur. Vi ser syner. Langsomt slider omgivelserne på vores forestillingsevne.

Vi må turde bevæge os, fare vild og følge blindgyder for at kunne gennemskue den logik som er tilstede.

The Labyrinth er et nyt koreografisk værk af koreograf Marie Topp i tæt samarbejde med lysdesigner Mårten K. Axelsson og komponist Julia Giertz.

Information om billetter kommer snarest.

Marie Topp: En koreograf og danser, der arbejder i det uafhængige, internationale felt af dans og koreografi. Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Danmark i 2009. Marie Topp har samarbejdet med en række kunstinstitutioner i Danmark, Sverige og Tyskland, dvs. Atalante, MDT, Kampnagel, Bora Bora, Reykjavik Dance Festival, Dansehallerne, Teater Momentum, Dansstationen og Inkonst. Marie Topps seneste værker er “Hail to the Good Listener” 2021, et ensembleværk til Dansk Danseteater og ”Oceanic” 2020 skabt i tæt samarbejde med Julia Giertz. ”Oceanic” havde dansk premiere i 2021.

 

Finder sted: København NV