ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. januar 2023
Kl. 13.00 - fre Kl. 17.00

Martha Skou – 8 moons Aria

Tag med på en abstrakt månevandring gennem tekstiler og reflekterende objekter i Martha Skous nye udstilling i Brønshøj Vandtårn.

 

På et af byens højest beliggende punkter, kan man snart opleve en udstilling, der trækker kosmos indenfor i en spektakulær, cirkulær bygning, der engang rummede københavnernes drikkevand.

Her byder udstillingen ”8 moons Aria” på et stofligt sci-fi-univers, der griber fat i, hvordan månens og solens energi og tyngdefelt ikke bare trækker i planten Jordens vandmasser, men også påvirker os mennesker. Et kunstnerisk mikrokosmos af lyd, lys og stoflighed opstår og danner et sanseligt og kontemplativt rum.

Aria 1-4

Udstillingen ledsages af fire vokalbaserede performances (Aria 1-4), som er udviklet specifikt til udstillingen. Til ferniseringen d. 11. november 2022 kunne man opleve ‘Aria 1’.

Inspireret af de fire faser som månen bevæger sig gennem på en måned, bevæger stemmer og lyd sig gennem fire satser. Brudstykker af ord hentet fra astronomiens verden danner rytmiske og melodiske forløb. En minimalistisk koreografi understreger ordenes karakter og afsøger vandtårnets særlige rumklang.

Martha Skou

Martha Skou er en tværfaglig kunstner, der bevæger sig frit mellem auditive og visuelle verdener. På en både analytisk og eksperimenterende måde arbejder hun i sin praksis med modsætninger i farve, form og/eller lyd.
Både gennem sine samarbejder og i sine soloprojekter er hendes formsprog abstrakt og atmosfærisk med kompositioner i rumlige formater såvel som i todimensionelle medier.

OBS: Udstillingen foregår på Fredage i perioden 6. Januar til 10. Marts

 

Finder sted: Brønshøj