MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

19. november 2020
Kl. 19.00 - 21.00

Martin Thorborg fortæller hvordan du bliver en god leder!

Da Martin Thorborg ansatte sin første medarbejder i 1993 og fik sin debut som leder, stod frustrationerne i kø.Og efterhånden som han ansatte flere, blev udfordringerne større og større.

Hvorfor var de ikke altid motiverede? Hvorfor gjorde de ikke bare det de blev betalt for? Hvorfor kom de ofte for sent osv.
Han læste tonsvis af bøger om ledelse, men lige lidt hjalp det. Det virkede som om der ingen facitliste var, og det hele kulminerede den dag han i frustration, sparkede hul i en dør og skreg i afmagt…

Det blev et vendepunkt og langsomt forstod han de ret enkle mekanismer, der gør forskellen på en god og en dårlig leder.
I dag er han direktør i regnskabsprogrammet Dinero, der er at de meste innovative virksomheder i Danmark, har et solidt økonomisk overskud og ekstremt glade medarbejdere.

Foredraget er ikke en opskrift på god ledelse (for den findes ikke). Men en peptalk i, hvordan du selv kan finde din personlige ledelsesstil, der giver dig succes som leder, med mange gode konkrete historier du kan lære af og masser af god energi og højt humør.

 

Finder sted: Bremen Teater