MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. september 2022
Kl. 20.00 - 22.00

MAZ JOBRANI THINGS ARE LOOKING BRIGHT – BREMEN TEATER

Den iransk-amerikanske komiker Maz Jobrani, der blandt andet har slået sine folder i Axis of Evil og som er tilbagevendende gæst på The Late Show med Stephen Colbert og The Late Show med James Corden, kommer til Bremen Teater i København den 25. september.

Maz Jobrani har udtalt, at han elsker danskernes tørre humor. Herhjemme er vi også vilde med Jobrani, der optrådte for en udsolgt sal sidst han var i Danmark. Den 25. september kommer han til Bremen Teater med sit nye show Things Are Looking Bright.

Maz Jobrani blev kendt i 2005 som en del af stand-up gruppen Axis of Evil, der bestod af fire mellemøstlige komikere. Deres jokes tog udgangspunkt i deres kultur, og det at bo i USA med en mellemøstlig baggrund, hvilket bragte dem på turné i hele USA. De optrådte siden ved 27 totalt udsolgte shows i Dubai, Beirut, Cairo, Kuwait og Amman og showet blev derefter vist som en special på Comedy Central. Jobrani havde også æren af at optræde i Det Hvide Hus i 2016, hvor han præsenterede Michelle Obama.

Maz Jobrani har desuden været tilbagevendende gæst hos The Late Show med Stephen Colbert og The Late Show med James Corden, spillet mere end 50 gæsteroller i serier som 24 timer, Curb Your Enthusiasm og Skadestuen og optrådt i film som Tolken og 13 snart 30.

 

Finder sted: Bremen Teater