MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

6. juni 2024
Kl. 19.30 - 22.00

MENNESKE MØDER ROBOT NIGHT 2

Xenia & Al-Fadl Salem Quintet udforsker den virtuose musiks næste innovation i krydset mellem jazz og electropop. Originale kompositioner og produktioner i fusionen mellem det akustiske og elektroniske, mellem mennesket og robotten.

Xenia 

Xenia præsenterer et bud på en ny lyd på den danske musikscene. Hun skriver elektronisk alternativ popmusik med fokus på vokale harmonier og eksperimenterer med elementer fra genre som jazz, klassiske koraler og kormusik. Xenias arrangementer er en kombination af elektroniske kompositioner og akustiske elementer. Hendes nærværende og følelsesbetonede tekstunivers er inspireret af dansk litteratur og har rod i samfundsrelevante emner som ligestilling og mental sundhed, men hun kredser også om hverdagens små problematikker. Hun stræber efter at give sit publikum en meningsfuld musikalsk helhedsoplevelse, stadig fyldt med kontraster og uforudsigelighed.

Al-Fadl Salem Quintet 

21-årige dansk-egyptiske Al-Fadl Salem synger om tilværelsen, som den er. Ærlig, barsk, smuk. Gennem fortællinger om identitet, håb og en opvækst uden sin far udforskes musikkens næste generation. En generation hvor mennesket møder robotten, hvor ungdommen overtager verden. I samspil med sit band bestående af Danmarks dygtigste unge musikere krydser bandet jazzens virtuositet og improvisation med elektroniske synthesizere og hjerteskærende lyrik. Al-Fadl Salem Quintet er at bryde grænserne og leve sin drøm.