MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. februar 2024
Kl. 16.00 - 18.00

Mere smag i det grønne køkken – Workshop

Vinaigrettes, mayonnaiser, pestoer, krydderolier, chillecrunch og dressinger, chimichurri, spreads og marinader etc – alt sammen går de ind under kategorien kondimenter, og er helt vidunderligt inspirerende selv at kunne lave. Ikke nok med at de også kan være hjørnestenene i det grønne køkken ved tilføre umami, fedme og syre, der er også penge at spare og langt mere smag i vente, når man laver dem selv. Vil du lære mere og løfte din grønne køkken derhjemme – Så kom til smagning og workshop hos CulinaH, der hen over vinteren trækker sine smagninger og workshops ind på Suhrs Højskole i hjertet af København.

Denne sene eftermiddag/aften skal vi smage os igennem forskellige kondimenter og smagsgivere, og tale om hvordan de er brugbare hver især. Alle lære at røre en mayonnaise fra bunden og smage den til med lige netop den smagsgiver man finder interessant, og vi smager på det med godt brød og bagte rødder og grønt.

Du får:

Introduktion og smagning

Workshop og egen mayonaise med hjem i fint lille glas

Lille opskrifthæfte

Lille snack, og et glas ren vin, kombucha, te eller kaffe efter eget ønske.

 

Finder sted: Suhrs Højskole